(FOTO)

ZGODNO TELO U BELOM I LJUBIČASTE CIPELE: Bogdana Ražnatović HIPNOTISALA Beograd stajlingom za rođendan Cecinog dečka

15

Pevačica Ceca Ražnatović već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, biznismenom, a čim ga je predstavila javnosti, bilo je jasno da je ova veza već ozbiljna.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srejović je proslavio 38. rođendan, a tom prilikom okupio je najbliže u bašti jednog prestoničkog lokala. Neizostavna je bia njegova partnerka, ali i njena porodica. Osim Bogdanovih prijatelja i devojke, stigle su na proslavu i Anastasija Ražnatović, Lidija Ocokoljić, kao i lepa Bogdana Ražnatović, Veljkova supruga.

 

Bogdana ne voli da se javno eksponira u javnosti, pa, tako, njen Instagram nije otključan za javnost, niti se često pojavljuje na gradskim dešavanjima, već je mahom posvećena majčinstvu. Ipak, lepotica iz Titela došla je na proslavu skockana tako da je privukla svu pažnju.

 

Njen stajling sastojao se od belog krop topa, belih pantalona sa visokim strukom i nogavicama koje se lagano šire, a na nogama je imala ljubičaste salonke sa visokom štiklom. Bogdana se odlučila za dugu puštenu kosu, kakvu najčešće i nosi, a njeno zgodno telo mamilo je poglede.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako vam se dopada?

 

 

makonda-tracker