ostvario je sve želje

POBEDIO JE U ZVEZDAMA GRANDA, A ONDA SE POSVETIO OBRAZOVANJU: Stefan je danas uspešan ADVOKAT, ali se muzike NE ODRIČE!

0

Mladi pevač i advokat je ostvario sve želje.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač Stefan Petrušić juče je izgovorio sudbonosno da svojoj izabranici Mariji, sa kojom se zabavlja više od sedam godina.

 

Ova šarmantni par će se za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja, jer je Marija u šestom mesecu trudnoće.

 

Inače, pobednik pete sezone „Zvezda Granda“ iz 2011, po završetku takmičenja posvetio se obrazovanju, pa je uporedo sa muzičkom karijerom gradio i advokatsku.

 

Mediji su ranije pisali o njegovom stažiranju kod poznatog pravnika Gorana Petronijevića, gde se spremao za polaganje pravosudnog ispita, a kako je Petronijević tada istakao, odlično se snalazi u svemu.

 

- On je potpuna suprotnost svemu onome što vidimo na estradi. Iz dobre je porodice, kulturan, socijalizovan, vredan, pametan, ništa ne treba dva puta da mu se govori jer sve odmah shvati i uradi kako treba. Moram da vam priznam da ga nisam puno štedeo, jedino kad negde dalje putuje u inostranstvu zbog koncerata, onda uzme slobodne dane, koje uvek nadoknadi. Jedini problem s njim jeste taj što, kad ga pošaljem u sud do pisarnice, dugo se zadrži. Jedan kolege me zvao i rekao: „Nemoj više da šalješ ovog mladića jer kad on dođe, ne radi pisarnica, svi žele da se slikaju s njim“ (smeh) - rekao je poznati advokat za domaće medije početkom prošle godine.

 

- Moj savet Stefanu bio je da se ovome posveti, da savlada materiju i dobro nauči ovaj posao. Kasnije će ga život sam opredeliti ili za advokaturu ili za pevanje. Siguran sam da mu ništa neće štetiti u muzici ako bude obrazovan i obučen i za ovo zanimanje. Inače, Stefan se odlično snalazi u krivično-građanskim parnicama, mada sam mu ja predložio da se posveti zaštiti autorskih prava. To je njemu bliska oblast jer se bavi muzikom, a s druge strane, u Srbiji mi nemamo dobrog pravnika iz te oblasti - dodao je Goran tom prilikom.

 

Stefan Petrušić
foto: Damir Dervišagić

Stefan je u međuvremenu završio Pravni fakultet i danas radi kao advokat, ali se ni muzike nije odrekao.

 

- Novinari često greše da sam prestao da se bavim muzikom i da sam se posvetio advokaturi. To nije tačno. Dosta sam vremena i sebe uložio i u jedan i u drugi posao da bih na kraju odusao. Volim da radim oba posla - izjavio je Stefan u jednoj TV emisiji i dodao da je produktivniji kada ima više obaveza i da drugačije ne ume da funkcioniše.

 

 

makonda-tracker