(FOTO)

NIJE MOGAO NI DA NASLUTI KOGA ĆE ZAVOLETI: Stekao je slavu u "Zvezdama Granda", a onda postao ZET čuvenog ESTRADNOG PARA

2

Brzo nakon učešća u takmičenju se povukao iz javnosti, ali našao je ljubavnu i porodičnu sreću sa ćerkom svima poznatog para

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Šou program "Zvezde Granda" traje već godinama i popularnost mu ne jenjava, a mnogi pevači su svojim učešćem uspeli da se proguraju na estradnom nebu.

 

One godine kada je pobedio Mirza Selimović, visoko drugo mesto osvojio je pevač Miloš Vujanović.

 

Iako se nakon toga povukao iz javnosti, on je našao sreću na porodičnom i ljubavnom planu!

 

Naime, zaljubio se u Zlatu Aranđelović, ćerku Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

 

Njih dvoje su u braku i imaju ćerku Milicu.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zorica je u nekoliko navrata govorila o svom zetu i našalila se na njegov račun.

 

Ne smeta mi kada kažu da se Miloš udao. Pa i moj muž se, kao i on, udao. Iskreno rečeno, Kemiš je došao u kuću u kojoj sam ja bila i onda smo zajedno od te kuće napravili čitavu imperiju. Miloš je super zet, on je jako fino vaspitan, odmeren, dolazi iz kuće u kojoj je poštovanje starijih na prvom mestu, ali najvažnije od svega jeste da se oni vole — pričala je Zorica o zetu za "Svet".

 

Pevačica je otkrila i kako se Miloš ponašao pred Zlatin porođaj...

 

Znate kakvi su muškarci — plašljivi, doktori čak i ne preporučuju jer često padaju u nesvest. Zato je tata nestrpljivo čekao ispred sale da čuje lepe vesti. Međutim, moram da kažem da ju je on prvi posle mame držao i da su uveliko ostvarili kontakt, odmah mu je u naručju otvorila oči i zaljubljeno ga gledala — pričala je Zorica za "Blic".

 

 

makonda-tracker