živi povučeno

ODRASLA JE I POTPUNO SE PROMENILA: Evo kako danas izgleda nekada NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU

0

Kada je imala svega 10 godina, najavljivano je da će ona naslediti Kejt Mos, a njene fotografije obišle su ceo svet i izazvale pravi skandal

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gotovo otkad zna za tebe, Tilan Lena Ros Blondo je supermodel — još kao dete ona je pozirala poznatim fotografima i privlačila pažnju, a kad je imala samo 10 godina snimila je fotografije zbog kojih su njeni roditelji morali da odgovaraju na brojna pitanja. 

 

Naime, Tilan je tada za Vog pozirala u kratkoj i pripijenoj odeći kakvu se mnoge odrasle žene ne bi usudile da obuku, uz štikle i jaku šminku, što je naišlo na osudu javnosti i njenih roditelja. Nakon toga je nastavila da snima editorijale prikladne za njen uzrast, a u jednom trenutku njeno lice bilo je svuda, a mediji su je proglasili najlepšom devojčicom na svetu. Vremenom je uspela da izgradi uspešnu manekensku karijeru, pa i danas vredno radi, a svoj privatni život vodi daleko od očiju javnosti, privatno se oblači kao bilo koja obična devojka i ne spada u tipične zvezde modelinga.

 


Danas Tilan ima 20 godina i retko je viđamo na događajima koje mediji prate, pa njeni obožavaoci van piste i stranica magazina uglavnom mogu da je vide na društvenim mrežama. Ona deli fotografije nastale tokom brojnih snimanja, kao i one koje iz svoje svakodnevice, a na njima vidimo da je Tilan, iako se mnogo promenila, i dalje lepotica kakva se retko viđa.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker