život okružen luksuzom

Šta se dogodi kad skine šminku i skupe krpice? Tužna istina iza osmeha najlepše devojke na planeti (FOTO)

0

Ćerka fudbalera Patrika Blondoa i glumice Veronike Lobri započela je karijeru sa svega četiri godine, a u desetoj godini se našla u centru skandala, kada je modna industrija zbog njenog editorijala optužena za seksualizaciju dece.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gotovo otkad zna za tebe, Tilan Lena Ros Blondo je supermodel. Ona je odrasla pod svetlima reflektora, našminkana, odevena u skladu s najnovijim trendovima ili u neobičnim "krpicama" vodećih dizajnera koje će tek postati trendovi.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Pre šest godina, kada je Tilan imala svega deset godina, ona je proglašena naslednicom Kejt Mos, a upravo tih dana njena porodica suočavala se s ogromnim osudama javnosti. Razlog su fotografije za koje je devojčica pozirala u presmeloj odeći kakvu ni mnoge odrasle žene nikad ne bi obukle, sa izuzetno jakom šminkom, i to na veoma neprikladan način. Čim su se ovi snimci pojavili u modnom časopisu Vog, javnost je osudila Tilanine roditelje, menadžere i sve one koji stoje iza ovih skandaloznih fotografija.

 

 

Tilan je, međutim, nastavila da radi - doduše, snimajući editorijale koji su prikladniji za njen uzrast - i beležila je sve veće uspehe. Danas je ona šesnaestogodišnjakinja koja s razlogom važi za jednu od najlepših devojaka na planeti, a svakako za najlepšu u svetu modelinga. Njene fotografije za koje pozira bez šminke, a koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram potvrda su toga. Ipak, upravo one - kao i njene paparaco fotografije - otkrivaju još nešto.

 

Naime, gotovo svaka fotografija koja nije nastala tokom nekog snimanja za prestižan brend ili na reviji, odnosno svaka fotka koju Tilan pravi sama, dok se odmara ili provodi vreme s prijateljima, pokazuje isto: ona je najsrećnija u pocepanim farmerkama, kada pravi otkačene frizure i živi život obične srednjoškolke.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako je odrasla onako kako mnoge devojke maštaju da žive: uživajući u odeći kakvu mogu da priušte samo najuspešnije žene na svetu, imajući na raspolaganju najbolje stiliste, šminkere i frizere, okružena superzvezdama, svaka Tilanina fotografija koja otkriva njen privatni život pokazuje da ona pomalo čezne za običnim životom.

 

 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 

 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 

 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 

Takvih trenutaka je, ipak, imala premalo.

makonda-tracker