očarao izgledom

UPOZNAJTE DEVOJKU EVROVIZIJSKOG POBEDNIKA: Za Damijanom uzdiše pola SVETA, a ONA je uspela da osvoji njegovo SRCE (FOTO)

1

Pevač Damijano Dejvid, frontmen grupe "Maneskin", koji je osvojio prvo mesto na Evroviziji, svojim atraktivnim izgledom privukao je veliku pažnju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su mnoge pripadnice nežnijeg pola "odlepile" za ovim pevačem, malo ko zna da je on u vezi već četiri godine i njegovo srce je osvojila manekenka i influnserka Đorđa Soreli, pišu Novosti.

 

Na društvenim mrežama njih dvoje nemaju zajedničkih fotografija, ali ga je Đorđa bodrila od kuće i sve to je snimila i objavila na instagramu.

Damijano je pažnju privukao mnogim devojkama na Evroviziji ove godine, a za oko je zapeo i našoj predstavnici Sanji Vučić.

Tokom jedne konferencije za štampu upitali su Sanju o odnosu sa mladim Italijanom, a ona nije mogla da sakrije da joj se jako dopada.

 

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je pričala Sanja za jedan strani portal.

 

 

makonda-tracker