VELIKO FINALE

UPRAVO SMO SVEDOČILI METEOROLOŠKOM DOGAĐAJU! Društvene mreže GORE zbog nastupa Uraganki, Evropa ODUŠEVLJENA! (FOTO)

0

Najveći muzički spektakl u Evropi privodi se kraju – večeras je finale Evrovizije. Za titulu najbolje pesme Evrope bore se predstavnici 26 zemalja, među kojima su predstavnice Srbije, članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Spektakularno finale Pesme Evrovizije otvorila je predstavnica Kipra Elena Cagrinu, a ceo region čekao je nastup Srbije pod rednim brojem osam.

Kao nikada pre društvene mreže gore zbog Evrosonga. „Požar" u ovom delu Evrope, pokrenuli su stihovi pesme "Loco Loco" srpskih predstavnica.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Podrška našim predstavnicama stiže sa svih strana, a društvene mreže gore nakon njihovog večerašnjeg nastupa.

 

"Upravo smo svedočili meteorološkom događaju! Bravo za Srbiju i Hurricane!","To je Evropa. Šou je završen. Glasajte za Srbiju, broj 8. Nema na čemu" - samo su neki od komentara na Twitteru.

 

 

Posle dve godine čekanja, obožavaoci Pesme Evrovizije iz celog sveta, svoje utiske bez zadrške dele od prvog dana takmičenja kada je svoje pesme predstavilo 16 zemalja. Međutim, groznica je počela da zahvata i naše krajeve najpre zbog toga što u nastavku takmičenja neće biti naših komšija – Slovenije, Makedonije i Hrvatske.

 

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević su dale sve od sebe, a sada nas čeka da sačekamo kraj i glasamo.

 

Iz Srbije nije moguće glasati za grupu Hurricane, ali to možete da učinite ukoliko živite u nekoj od država koje su se takmičile na festivalu.


 

 

makonda-tracker