u trendu

MALA CRNA HALJINA: Idealan izbor za SVAKU PRILIKU za manje od 1.500 din!

0

Svaka dama bi trebalo da poseduje ovaj komad.

foto: Promo
foto: Promo

Ona jednostavno nikada ne izlazi iz mode – mala crna haljina! Sa njom nema omaške kako god da ste građeni i koji god stil da preferirate. Pogledajte OVDE jedan od najnosivijih modela koji će učiniti da zablistate u bilo kojoj prilici.

 

Ova crna haljina je do kolena, što je savršena dužina za svaki tip građe. Ona će istaći vaše kukove i samim tim vas učiniti još ženstvenijom i elegantnijom. Ima kratke rukave, a deo koji ide preko grudi je providna crna mrežica. Nije vulgarna, ali je dovoljno otvorena da vas čini zavodljivom i seksi i istakne grudi na primeren način.

 

Moći ćete da je nosite u brojnim svečanijim i manje svečanim prilikama. A cena je takva da teško da ćete uspeti bilo gde da nađete povoljniju – samo 1.490 din. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Crna haljina
foto: Promo

Pozadi ima dugačak rajsferšlus koji je čini vrlo zanimljivom i koji s druge strane čini da zadnjica u njoj izgleda podignutije i samim tim zategnutije. Moći ćete da je kombinujete uz najrazličitije boje obuće i torbi, uz sve vrste nakita,frizura.

Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Količine su ograničene!

 

Crna haljina
foto: Promo

 

 

makonda-tracker