Ivan Bosiljčić ponovo u Madlenianumu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Violeta Vojnovska

10-12-2011 11:11h
a molim Vas kako mozemo mi iz Makedonije doci do karte?! bash zelim da prisustvujem na jedno od vakvih kvalitetni koncerata. Punio pozz iz Makedonije

Maryann

26-12-2011 14:59h
Sa nestrpljenjem ocekujem DVADESETDEVETI decembar,da gospodin Bosiljcic izadje na pozornicu i da se nauzivam poezije,ciji sam veliki ljubitelj ali i pevanja ovog gospodina,cija boja glasa mi se posebno dopada.Negde sam procitala da je supruzi posvetio,po meni,jednu od najlepsih pesama srpske poezije...Mora da je divno kada ti muz toliko voli poeziju,ume da bira njene najbolje delove ili tako recituje...Ne znam,jer nazalost imam suprotan slucaj.Svom suprugu sam napisala mnogo pesama i volela bih da on ume da uziva u tim "samo njegovim stihovima" ali on gotovo da nema dodirnih tacaka sa "tim svetovima".Sta cu,ja onda ukljucim youtube i slusam ovog naseg glumca - poetu (i jos neke),ili odem na neko ovakvo poetsko - muzicko vece i tamo se lepo nauzivam.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: