Ivan Bosiljčić ponovo u Madlenianumu

2
Uoči predstojeće Nove godine, popularni glumac Ivan Bosiljčić održaće 29. decembra od 19:30 časova, jubilarno pedeseto i poslednje izvođenje muzičko - poetske večeri pod nazivom Ljubav je samo reč na velikoj sceni opere i teatra Madlenianum

Na predstojećem koncertu očekuje se  pedesethiljaditi posetilac koji je došao da sluša ovaj, do sada više puta izvođeni program. Naime, Ivan Bosiljčić je sa programom muzičko - poetsko veče gostovao u skoro svim većim gradovima Srbije, a postigao je značajan uspeh i u inostranstvu (Ženeva, Beč, Podgorica…). 

Zainteresovana publika i poštovaoci Ivana Bosiljčića biće u prilici da 29. decembra u Madlenianumu poslednji put prisustvuju ovako osmišljenom programu.

- Kao čoveka i kao glumca me je zadivilo saznanje da još uvek ima mnogo ljudi koji vole da čuju dobru poeziju i kvalitetnu muziku. Hvala im na tome. Daću sve od sebe da uskoro iznenadim publiku novim muzičko-poetskim sadržajem koji vapi da bude oživljen – kaže ovaj umetnik.

Ivan Bosiljčić je više puta nastupao u Madlenianumu i svaki put, za njegove koncerte je tražena karta više. Karte za ovaj događaj su već u prodaji i mogu se nabaviti na biletarnicama Madlenianuma po ceni od 2000 i 2500 dinara.

makonda-tracker