OD PRNJAVORA DO LOS ANĐELESA

PRE 15 GODINA SRBIJA JE BRUJALA O NJENOM UČEŠĆU U RIJALITIJU: Privukla je VELIKU pažnju, a danas je NIKO ne bi prepoznao

0

Nakon što je izašla iz popularnog rijalitija programa, rešila je da se potpuno povuče iz javnog života i odselila se na drugi kontinent

daliborka milanković
foto: Instagram


Ono što je takođe bilo interesantno, a čega se sada mnogi i ne sećaju, jeste da je u ovom rijalitiju pokušavala da zavede sadašnjeg učesnika Zadruge, Marka Miljkovića, kog je domaća javnost, baš kao i Daliborku, upoznala upravo tokom učešća u Velikom bratu 2006. godine.


Ipak, nakon izlaska iz rijalitija Daliborka se potpuno povukla iz javnog života i odselila se u Kaliforniju, gde i danas živi. Po zanimanju je nutricionista, 15. aprila proslavila je svoj 45. rođendan, a na fotografijama koje deli putem društvenih mreža, malo ko bi mogao da kaže da zaista ima te godine.

 

1 / 7 Foto: Instagram

Milankovićeva, čini se, s godinama izgleda sve bolje, a osim što je vidno izgubila na kilaži, zadržala je mladolik izgled, pa komplimenti njenih pratilaca na društvenim mrežama svakodnevno pristižu.


 

 

makonda-tracker