iskreno o svemu

"TATA MI MNOGO NEDOSTAJE": Sanja Marinković obeležava prvi Uskrs nakon razvoda i smrti OCA, a ovako govori o EMOCIJAMA

0

Voditeljka Sanja Marinković otkrila je kakvo značenje za nju imaju praznici, porodica, ali i ko je zadužen za ukrašavanje jaja i svečanu trpezu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pored toga, ona priznaje i koliko joj je teško što ovaj Uskrs provodi bez oca, koji je preminuo u oktobru prošle godine, ali i da li je nakon razvoda ponovo emotivno ispunjena.

 

- Bake, deke i roditelji su razmazili mog brata i mene i sećam se da smo ove praznike provodili uz sve običaje kod kuće. Moja snaja Jelena i ja smo model ponašanja iz naših domova prenele na našu decu, pa se često ponašamo kao naše majke koje su kraljice švedskog stola, na kojem se uvek nađe mnogo slatkih i slanih iznenađenja za sve - rekla je Sanja, a potom otkrila koliko teško joj pada praznik nakon gubitka oca:

 

- Svaki slobodan dan koristim da provedem sa svojom porodicom ili da negde otputujem. Nije svaki dan uskršnji dan, što znači da bi taj dan trebalo da bude rezervisan za trenutke velike porodične sreće. Nažalost, ovo je prvi Uskrs kada nećemo biti svi za svečanom trpezom i slagala bih kada bih vam rekla da mogu osmehom da kontrolišem svoja osećanja, jer mi tata mnogo nedostaje.

Voditeljka je progovorila i o emocijama, priznavši da nakon razvoda još uvek niko nije uspeo da okupira njene misli.

 

- Nažalost, još niko nije ozbiljno okupirao moje misli i emocije. Verujem da na svetu ima više velikih ljubavi, nego uspelih brakova i strpljivo čekam.

 

 

makonda-tracker