malo poznati detalji

IZA PRELEPOG OSMEHA KRIJU SE TUŽNE USPOMENE: Milica Jokanović imala je težak put do titule 4. žene po ZNANJU na planeti!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Sale

30-04-2021 21:13h
Devojka je inteligentna ali je šteta da se nije usmerila i specijalizirala u nekoj branši nauke, recimo pravu, koje je diplomirala ali to je samo početna stepenica da se napreduje u struci da se radi i dobija vođenje procesa, predmeta. Sa takvim intelektualnim kapacitetima je mogla završiti pravo na Zapadu, pa u neku dobru advokatsku kancelariju, onako lepa bi nekome bila asistent, pa polako dok dobije svoj prvi predmet i da proučava sudske slučajeve, treba imati u glavi barem 300 sudskih slučajeva i sa time se dobijaju procesi, efikasnim manipulisanjem sa sličnim slučajevima i presudama i takav advokat radi za najmanje 300 evra sat. A ovako, bubati napamet neke podatke koje svako može naći na Google za 30 sekundi, u današnje vreme nema smisla.

debilu

30-04-2021 22:54h
@Sale
nije sve u parama

DJUKI

01-05-2021 06:32h
@Sale
SALE,ZELIM TI DA GUGLAS SVAKI MINUT PO 30 sek.I PUNO ZDRAVLJA POSLE GUGLANJA!

Debilčino

01-05-2021 17:19h
@debilu
Pa što prosiš na ulici kad ti pare nisu važne?

Djukice

01-05-2021 17:20h
@DJUKI
Zagooglaj ga dooobro :)

Sale

01-05-2021 19:25h
@debilu
A ti kao da ne znaš da gospođica ima egzistencijalnih problema i da joj je taj kviz jedini izvor prihoda. Posle jednog uspeha u kvizu dobila je radno mesto u opštini ali se nije dugo zadržala, naime njenu inteligenciju nisu mogli da podnesu mediokriteti sa kojima je radila tako da je navodno 'zbog loših međuljudskih odnosa' dobila otkaz te joj je taj kviz izvor egzistencije, gde je slobodni strelac i radi samostalno bez nekog obimnog timskog rada, izuzev Međedovića koji je konstantno izvrće uvredama i ponižavanjima tipa, čitala je, gledala je ...

Budjoni

01-05-2021 10:57h
Lepa devojka samo joj smeta ono; JA ZNAM. Šizoje takodje SVE ZNA, a lep nije. A tek Volina i Slina i Mali balavi, ha,na,ha JA ZNAM. Potera u zemji ludaka a toliko slinavih tragača.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: