uživa

NEOČEKIVANE BOJE, NEOBIČAN MODEL: Anastasija Ražnatović fotografijom s plaže očarala srpski Instagram

3

Pevačica i ćerka Svetlane Ražnatović trenutno uživa u čarima Meksika, odakle je sad podelila fotografiju koja je za kratko vreme prikupila skoro 50.000 lajkova. Evo i zašto...

foto: Instagram
foto: Instagram

Anastasija Ražnatović spada u najpopularnije devojke na našim društvenim mrežama — na Instagramu je prati više od milion ljudi.


Ona je vrlo aktivna na mreži, pa njeni pratioci često imaju priliku da uživaju u novim objavama, a ovih dana one nam pokazuju kako se Anastasija provodi u Kankunu, gde boravi na letovanju. Pevačica nam je pokazala da se odmara, uživa u društvu najbolje prijateljice, ali i da svakodnevno nosi različite modele kupaćih kostima, odnosno da se pažljivo pripremala za ovo putovanje.


Nakon nekoliko jednobojnih modela, Anastasija je juče objavila fotografiju za koju je pozirala u neobičnom modelu: ponela je dvodelni komplet čiji je donji deo ljubičaste boje, dok je gornji sprema žut, otpozadi ljubičast, nema bretele i krasi ga šnala između grudi. Pevačica je pozirala u stilu slavnih manekenki i pokazala kako je ova kombinacija boja efektna na preplanulom tenu.

 


 

 

makonda-tracker