luksuz

DVA STANA SPAJAJU U DUPLEKS, OD CENE SE VRTI U GLAVI: Otkriveni svi detalji o novom domu Anastasije i njenog dečka

2

Poznati par nije štedeo da za životni prostor koji će biti po njihovom ukusu
Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić nedavno su pazarili ne jednu, već dve nekretnine u luksuznom kompleksu u Beogradu, u kojem će krajem meseca otpočeti zajednički život.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mediji su preneli da su mlada pevačica i njen partner pazarili jedan stan kod Kalemegdana, a sada neimenovani izvor otkriva da je Cecina ćerka kupila dva stana, jedan iznad drugog, od kojih će naprati dupleks!


— Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu — rekao je izvor i dodao da će "verovatno od ta dva stana napraviti dupleks".

 

1 / 18 Foto: FILIP PLAVČIĆ


 Plan je da se krajem meseca usele u svoj novi dom. Nameštaj su odavno izabrali i poručili tako da će sve stići na vreme. Raduju se što će živeti zajedno, a i zbog činjenice da su stanove kupili zajedničkim snagama. Investiranje u zajednički prostor ujedno je i investiranje u njihovu budućnostm a po svemu sudeći nema sumnje da će je provesti zajedno.

 

 

makonda-tracker