porodična idila

"ONA JE JEDNA ČAROBNICA": Oglasila se Dragutinovićeva, buduća svekrva Marije Kilibarde, nakon zajedničke fotografije!

1

Poznata glumica veoma je srećna što je voditeljka deo njene porodice.

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Proslavljena glumica Ljiljana Dragutinović priznaje da je zadovoljna izborom svog sina, a nakon objave Marije Kilibarde na kojoj poziraju zajedno, svi su želeli da čuju kako se slažu.

 

"Volela bih  kada bi moja deca odgovorila na ta pitanja, kada bi Marija odgovorila, to bi bilo sjajno. Ja jedino što mogu da kažem jeste da je bio rođendan mom drugom unuku Ivu i da je ta fotografija tada nastala. Bili smo na rođendanu kod moje ćerke Ane i zeta Veljka. Oni imaju dva sina" –rekla  je glumica.

 

Na pitanje da li  Marija nekad traži savet od nje, Ljiljana je imala jasan odgovor.

 

"Iskrena da budem, situacija je takva, vreme je takvo da ja od nje tražim savet, a ne ona od mene. Inače tražim savet od svoje dece. Mudrovati deci o životu, to nije njihov put. Ja sam njih vaspitavala, a kada su odrasli on meni vaspitavaju (smeh). Nikad se nisam mešala u život svoje dece. Oni su sami mogli da dođu do zaključka, a ja sam bila osoba koja im nikada direktno nije ukazivala na njihove greške, već sam izokola pričala o tome, jer kad deci kažete nešto direktno, to kod njih izaziva bunt. Sada je već drugačija situacija, sada ja od njih tražim savet, od dece, pa i od Marije."

 

Marija Kilibarda
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica o Mariji ima reči hvale, te priznaje da je ista kao na televiziji.

 

"Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno."

 

Dragutinovićeva ima dva unuka, koje joj je podarila ćerka Ana, ali se nada budućnim prinovama.

 

"Naravno, kako da ne, to nikada ne pitajte nijednu majku. Naravno da želim" – rekla je za kraj glumica.

 

 

 

 

makonda-tracker