kraj bračne idile

PREDSTAVIO NOVU DEVOJKU: Boško Janković se razveo nakon 11 godina braka

3

Kako pišu domaći mediji, jedan od najatraktivnijih srpskih sportista više nije oženjen

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Fudbaler Boško Janković se, prema pisanju medija, još pre dve godine razveo od supruge Dijane, ali o tome ne želi da govori za javnost.


Boško Janković i Dijana su pre dve godine stavili tačku na 11 godina dug brak, u kom su dobili sinove Sergeja i Julijana, piše Story.

 

Kako se navodi, jedan od glavnih razloga bilo je neslaganje oko toga gde će nastaviti život — Boško je želeo da se vrati u Beograd, dok je Dijana htela da ostane da živi u Švajcarskoj, koja im je godinama bila baza, budući da im deca tamo idu u školu, kao i da njeni roditelji žive u Cirihu.

 

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić


Prema pisanju pomenutog magazina, Boško je ove godine uplovio u vezu sa novom izabranicom Jovanom Dukić, koju je nedavno upoznao i sa prijateljima, na zajedničkom letovanju u Grčkoj.


Fotografiju s Jovanom, na kojoj razmenjuju poljupce, podelio je i na društvenim mrežama, a kako se navodi njegova bivša supruga Dijana nakon razvoda ugasila je sve profile na ovim platformama.


Dijana i Boško su tokom braka važili za veoma skladan par, a ova atraktivna plavuša nikada nije bila "tipična žena fudbalera", te su mnogi govorili da zbog nje "sponzoruše čupaju kosu".

 

Skromnost me je kod nje odmah kupila jer nikada nisam želeo da pored sebe imam tipičnu ženu fudbalera koja rasipa novac i ponaša se kao druge — rekao je Boško u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker