nemila scena

"SA OCEM SAM BIO U LOŠIM ODNOSIMA, ČAK SAM GA I UDARIO": Milić Vukašinović se prisetio detinjstva i odrastanja!

0

Pevač je pokazao koliko je jak, s obzirom na to da ga život nije mazio.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Muzičar Milić Vukašinović se tokom života susretao sa veoma izazovnim situacijama, koje su na tragičan načiin odnele njegove voljene, ali on pokušava da bude smiren i da radi na svojim pesmama.

 

Sada se prisetio kako je izgledalo njegovo detinjstvo. Rođen je 1950. godine u Beogradu, a njegovi roditelji su iz okoline Andrijevice.

 

"Na kraju sam završio ugostiteljsku školu u Bihaću jer, da bi se otvorio kafić, morala se imati srednja ugostiteljska škola. To je bilo smešno polaganje, Raka Marić je imao tamo neku vezu. Jedno od pitanja je bilo kako se servira ruska votka, a ja kažem - u čaši.", priča i dodaje: 

 

"Bio sam protivnik tog školskog sistema, ali sam sa 14 godina pročitao knjige koje ni neki mnogo stariji nisu, interesovala me je filozofija, Marksov „Kapital“, tako te stvari."

 

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Milić se prisetio i nemilih scena sa ocem, a čak je došlo i do sukoba.

 

"Često su me kući u tom periodu dovodili pijanog, sa ocem sam bio u jako lošim odnosima, brat i sestra su imali bolji odnos sa njim. Sa njim sam znao da ne govorim mesecima. Jednom sam ga čak i udario. Brijao sam se, a on me je otpozadi uhvatio za kosu i rekao mi da se ošišam. Kako me je to zabolelo, ja sam se refleksno okrenuo i udario ga. Raskrvario sam ga i otad me više nikad nije hvatao za kosu."- završava Milić.

 

 

 

makonda-tracker