ispašta zbog nagle reakcije

SKANDAL TRESE I ŠRI LANKU I SVET: Misica uhapšena nakon što je OTELA KRUNU i NAPALA svoju naslednicu na bini (VIDEO)

0

Prava drama i incident dogodio se u programu uživo kada je misica optužila novu pobednicu takmičenja da ne ispunjava propozicije i nasilno joj skinula krunu sa glave

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dosadašnja misica Šri Lanke Kerolin Džuri uhapšena je nakon napada na novu misicu Pušpiku de Silva na bini tokom proglašenja.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Pušpika de Silva pobedila je na takmičenju "Gospođa Šri Lanke", ali odmah nakon što je krunisana, Kerolin joj je strgnula krunu sa glave, uz objašnjenje da ne može da primi tu titulu jer nije udata, već razvedena, a uslov je da misica bude u braku.

 

Zbog ovog pravila preduzimam korake kako bi kruna otišla u ruke drugoplasirane takmičarke", obratila se Kerolin prisutnima, što su gledaoci mogli da vide u programu uživo, te je samostalno krunisala prvu pratilju, dok je Pušpika u suzama otišla sa scene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KadaK FM (@kadakfm)

 

Navodno, Pušpika je zadobila povrede i hospitalizovana je nakon incidenta.

 

Ispostavilo se da devojka uopšte nije razvedena, nakon čega su joj se organizatori izvinili i vratili joj krunu. 

 

Prava kraljica nije ona koja otima krunu drugoj ženi, već ona koja popravlja krunu drugoj kada niko to ne vidi", tvrdi misica Pušpika.

 

Pored Kerolin, uhapšena je i druga misica, Čula Padmendra, koja joj je pomagala da otmu krunu sa glave Pušpike de Silva.

 

 

 

makonda-tracker