Mirka Vasiljević: Sin mi je centar sveta

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

ana

28-11-2011 14:54h
meni je mirka mnogo lepa i zelim joj svu srecu sveta

nikola

29-11-2011 21:29h
Bravo, bravo.... sve najbolje i puno zdravlja, ljubavi i usoeha...

ja

29-11-2011 17:09h
svaka cast na svemu! zelim im jos puno, puno decice! Lepi i mladi roditelji preslatki su!!!!

mariie

04-12-2011 10:01h
Lepo je i dobro imati decu tako mlad, ali deci se MORA i posvetiti a ne odmah odložiti ad acta, pa otići od detetea, ostaviti ga samog,po ceo dan bez tzv.roditelja.- na poso- a u stvari u beg od dosadnih i TEŠKIH obaveza prema detetu- samo da se ispuni "obaveza" postati roditelj, ili doći do statusa roditelj,ili prosto završiti jednu sebi zacrtanu obavezu u životu?Koji to poso je važniji od deteta i njegovih osećanja?A možda će se baka žrtvovati(Marina) ? Mirka je slika u ogledalu današnje generacije...Ali, sve se svakom vtaća... koliko si truda uložio u dete (ljubavi, pažnje,osećanja ) to će se svakom i vratiti ... vremenom.

Petra

28-11-2011 14:56h
Kako su lepi!

bobica

01-12-2011 19:05h
Kada se vrati sa porodiljskog pod hitno da menja i sminkera i stilistu.Moze ona mnogo bolje jer je jako lepa...

D

28-11-2011 17:16h
Prava lepotica.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: