na meti kritika

DRAGA ELIZABET, TREBALO BI DA SE STIDIŠ SEBE I SVOG NEZNANJA: Društvene mreže GORE nakon uvreda glumice na račun SRBIJE

3

Glumica Elizabet Olsen našla se na meti kritika nakon niza uvreda koje je uputila našoj zemlji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Domaća javnost ostala je bez teksta nakon što se na internetu pojavio intervju američke glumice Elizabet Olsen snimljen 2020. godine.

 

Naime, Elizabet je tokom gostovanja u jednoj emisiji na pitanje voditeljke kako se provela na snimanju u Srbiji, odgovorila da "nema potrebe da bilo ko ide tamo", a potom dodala:

 

- Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju - izjavila je glumica.

 

Ono što je svima dodatno zasmetalo jeste smeh voditelja dok slušaju kako glumica iznosi skandalozne izjave. Međutim, voditeljka je u jednom trenutku ipak pokušala da promeni smer u kom teče razgovor navodeći da njihovu emisiju svakodnevno prate milioni Srba, ali glumicu ni to nije sprečilo da nastavi da iznosi uvrede na račun našeg naroda:

 

- Srbi nemaju manire, non stop pričaju - dodala je.


Glumica je kasnije pokušala da opravda svoje prethodne izjave, ali joj to nije pošlo za rukom, štaviše - dodatno se "zakopala"!

 

- Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga - rekla je ona.

 

 

Ipak, ove izjave poznate glumice pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama, pa su mnogi osudili ovaj njen postupak:

 

- Nemam reči. Draga Lizi, trebalo bi da se stidiš sebe i svog neznanja - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

 

Ko je Elizabet Olsen?

 

Elizabet Olsen ima samo 32 godine i poznata je kao mlađa sestra poznatih blizankinja Meri Kejt i Ešli Olsen.

 

Ceo život joj je proveo u senci sestara. Iako su one napustile glumu i posvetile se modi, i dan danas o njima se priča kao o vrsnim glumicama, dok Ešli i dalje pokušava da izgradi svoju glumačku karijeru.

 

Studirala je istoriju umetnosti, te se oprobala i kao agent za nekretnine, ali nije uspela u tom poslu.

 

Jedno vreme je živela u Rusiji, pokušavajući i tamo da se oproba kao glumica, ali ni to joj nije pošlo za rukom.

 

Nakon 17 godina pauze, vraća se na filmsko platno ulogom u filmu: "Marta, Marsi Mej Marlen".

 

Najbolja drugarica joj je Dakota Fening, a glumački uzor Mišel Fajfer.

 

 

makonda-tracker