SADA TO MORA OVAKO!

DELOVALO JE DA ŽIVE U BAJCI: Isplivali detalji VIRTUELNOG razvoda slavne glumice i 17 godina starijeg bogataša

0

Najpoznatija bliznakinja na svetu Meri Kejt Olsen razvodi se od 17 godina starijeg bogataša Olivijea Sarkozija, i to virtuelno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Virtualno saslušanje u brakorazvodnoj parnici održalo se 13. januara preko Zum aplikacije.

 

Magazin Ju es vikli došao je do detalja pred samu finalizaciju procesa. Naime, najpre je Meri Kejt imala problema da se "priključi" onlajn parnici, a sve ukupno trajalo je oko 20 minuta. Advokat je potvrdio sudiji da je par uspeo da se dogovori oko razvoda 8 meseci nakon što se vest proširila.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

"Došli smo do finalnog dogovora i zahvalni smo za vreme koje ste nam dali. Bilo je izazovno, ali nastavljamo putem ka rešavanju svega. Ovog jutra postigli smo i finalni dogovor, samo još moramo proći sve stavke, složiti se oko njih i onda se vratiti, što će, nadamo se, biti do kraja iduće nedelje", rekao je advokat Sarkozija.

 

Meri Kejt Olsen je podnela zahtev za razvod u aprilu prethodne godine, a iako je tražila užurbani postupak kako bi se brak okončao do maja, njene molbe su odbijene.

 

Podsetimo, Sarkozijevi advokati su dali Olsenovoj rok da se iseli i iznese sve svoje stvari do 18. maja iz njegovog stana u Njujorku. Meri Kejt tvrdila da je to nasilno izbacivanje jer nije ni znala šta se dešava, a tražila je da joj produži rok do 30. maja zbog pandemije virusa korona, ali ostala je bez odgovora.

 

 

makonda-tracker