podržava ih

OHRABRUJE SVE ŽENE DA PRIJAVE MOGUĆE PREDATORE: Miodrag Radonjić izneo jasan stav o zlostavljaju i nasilju!

1

Nakon afere u kojoj su akteri glumci Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld, javne ličnosti su rekle šta misle.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Popularni glumac Miodrag Radonjić iznosi svoje stavove kada je u pitanju zlostavljanje i nasilje nad ženama, a ovog puta stao je uz sve dame, naročito nakon vesti da je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića za navodno silovanje, koje se dogodilo pre devet godina.

 

Evo šta mladi glumac misli.

 

"Imam potrebu da podržim sve moje koleginice, ali i žene koje se susreću sa tim. Nemam neki pametan komentar na to što se dešava ne samo njima, nego ko zna kome sve, širom sveta. To je definitivno nešto o čemu mora da se govori. Želim da svojim malim doprinosom ohrabrim neke devojke koje nemaju možda dovoljno hrabrosti da kažu da su bile zlostavljane u bilo kom obliku. Svako ima pravo da to kaže. Jednostavno, društvo mora da bude zrelo, da to prihvati i podrži. To je način da se ti seksulani predatori, ko god da su, ponovo kažem, ne mogu ni na koga da upirem prstom, ali da se oni makar malo upozore" - istakao je Radonjić i dodao da li je on nekada doživeo neprijatnu situaciju:

 

Miodrag Radonjić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

"Ne mogu sada da se setim, ali ja vrlo lako mogu da ih rešim. Mislim, mogu da se odbranim, da se i fizički, ali i verbalno ako treba obračunam" – ispričao je glumac u „DeToxic“ emisiji.

 

 

 

makonda-tracker