iznenadila

PRVI PUT POKAZALA RODITELJE: Sara Jo važi za jednu od naših najlepših pevačica, a evo od koga je nasledila lepotu

2

Sara Jovanović ne deli često s pratiocima na Instagramu privatne trenutke, pa je sve iznenadila objavivši fotografiju svojih roditelja

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, napravila je izuzetak od svog pravila da ne otkriva previše o svojoj privatnosti i obradovala svoje obožavaoce fotografijom za koju je pozirala u zagrljaju svojih roditelja.


Sara je, baš kao i njeni tata i mama Saša i Jasna Jovanović, pozirala u pidžami, a svi članovi ove vesele porodice bili su nasmejani.

 

Sara Jovanović, Sara Jo
foto: Instagram

Porodica — napisala je ona jednostavno.

 

Pevačica, inače, ima veliku podršku u porodici, a kada je prošle godine započela zajednički život sa svojim dečkom Milkom Babićem, izvor blizak Sari ispričao je detalje o njenom odnosu s majkom i ocem.


Sara je jedinica i njeni roditelji su vezani za nju, kao i ona za njih, ali nikada svoju mezimicu nisu želeli da vežu samo za sebe. Sara je oduvek imala veliku podršku od njih i davali su joj vetar u leđa. Već od starta, i dok je učestvovala u "Prvom glasu Srbije" roditelji su je pratili, bodrili iz prvih redova, a i na svakoj promociji koju je organizovala oni su bili i podržavali je. Kada im je rekla da želi da počne zajednički život sa Milkom, od njih je dobila podršku i to joj je mnogo značilo — rekao je.

 

 

makonda-tracker