Brak nije blaženstvo

"SLOMLJENO SRCE JE DEO ŽIVOTA": Slavna teniserka nikad iskrenije o BRAKU, ljubavi i roditeljstvu

1

Poznata teniserka i osvajačica četiri olimpijska zlata Serena Vilijams nedavno je učestvovala u igri aplikacije za upoznavanje "Bumble" i odgovorala na pitanja o braku i majčinstvu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Upitana koja stvar koju je shvatila o braku je nju najviše iznenadila, Serena Vilijams je kroz smeh rekla: "Brak nije blaženstvo".

 

Dodala je da brak može da bude blaženstvo ako radite na njemu, otkrivajući u igri pitanja i kako je za uspešnu vezu presudna odanost.

 

Onima slomljenog srca, Serena Vilijams je ponudila mudre savete.

 

- Slomljeno srce je deo života, bilo da se radi o voljenoj osobi, dečku ili životinji - kaže Serena i dodaje kako vreme leči sve rane.

 

Serena Vilijams se udala za osnivača "Redita" Aleksisa Ohanijana u novembru 2017. godine na svečanosti u Nju Orleansu, kojoj su prisustvovale Bijonse, Kim Kardašijan Vest i Ana Vintur.

 

Oni su roditelji trogodišnje Aleksis Olimpije, a Vilijamsova u snimku "Bumblea" otkriva da je sebe oduvek videla kao majku.


- Oduvek sam znala da želim decu. Nisam znala kada, ali uvek sam znala da u nekom trenutku želim decu - otkrila je Serena Vilijams, koja, između ostalog, kaže da je shvatila da je ljubav neverovatan osećaj.

 

- Ako imate priliku da to osetite, onda je to posebna stvar - zaključuje poznata teniserka.

1 / 6 Foto: Profimedia

Serena je inače vrlo otvorena po pitanju svog porodičnog života, pa je nedavno za magazin "People" otkrila da Olimpija svakodnevno oblači mamu i tatu.

 

- Uvek pre spavanja odredi šta ćemo ujutro da obučemo - rekla je Serena i dodala kako njoj uvek kaže da obuje štikle.

 

Na svom Instagramu teniserka često objavljuje fotografije na kojima je modno usklađena sa ćerkom.

 

- Imamo čak i iste pidžame. Ako me vidi u nečemu što i ona ima, želi odmah da se presvuče pa da izgledamo kao bliznakinje - kaže o svojoj mezimici Serena Vilijams.

 

 

makonda-tracker