preslatko

MAMA I ĆERKA — GLAMUROZNE I U AKCIJI! Serena Vilijams podelila najlepše fotografije i snimak koje ćete danas videti

3

Najbolja teniserka na svet nasmejala je svoje pratioce neodoljivim fotografijama za koje je na teniskom terenu pozirala sa svojom mezimicom, a potom su i zaplesale

foto: Instagram
foto: Instagram

Američka teniserka Serena Vilijams podelila je pre nekoliko dana simpatične trenutke iz svog porodičnog doma, kada su se njena ćerkica Aleksis Olimpija Ohanijan i ona doterale i istrčale na teniski teren.


Čuvena sportistkinja i njena mezimica odabrale su vrlo elegantne haljine princeze — mama je ponela model s mnogo slojeva tila čiji je prednji deo kratak i kombinovala ga sa sandalama, dok je Olimpija izgledala neodoljivo u haljini koja izgleda kao da je deo kostima neke Diznijeve princeze i patikama.

 


Njih dve pozirale su na terenu, a Serena je podelila fotografije uz opis "Olimpijina mama". Teniserka nije otkrila kojim povodom su nastale ove fotografije, iako je najverovatnije reč o reklamnoj kampanji ili editorijalu, ali je nesumnjivo popravila dan svojim pratiocima.


Teniserka je, inače, tada snimila i simpatičan ples sa svojom mezimicom uz pesmu Megan Di Stalion, a snimak je podelila na Tik Toku.

@serena

How we feel about these Grammy wins!Congratulations to all!

♬ original sound - Serenawilliams

 

makonda-tracker