izneo je stav

POTPISOM JE DAO PODRŠKU DA LEČIĆ VIŠE NE BUDE DEO PREDSTAVE : Glumac iskreno govori o saglasnoj odluci BDP-a !

4

Iz BDP juče su obavestili javnost da je na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve" glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako mediji prenose deo ansambla predstave "Kad su cvetale tikeve" u BDP-u potpisalo je peticiju da Branislav Lečić ne bude više deo umetničke postave, usled čitave situacije koja se dešava između njega i koleginice Danijele Štajnfeld.

 

Ovim povodom oglasio se i glumac Miodrag Radonjić, koji je na svom Instagram profilu izneo mišljenje o ovoj odluci.

 

"Obraćam se povodom slučaja zamene kolega glumca Branislava Lečića u predstavi "Kad su cvetale tikve". Same optužbe koje je iznela koleginica Danijela Štajfeld na račun kolege Lečića, urušavaju uobičajenu stvaralačku atmosferu i komunikaciju u pozorištu između kolega. Bez želje da bilo kome namećem svoje mišljenje, smatram da je u ovakvoj atmosferi Branislav Lečić trebalo sam da istupi iz svojih predstava dok se situacija ne reši na mestu gde jedino i treba da se rešava, a to je sud. Ali to je samo moje mišljenje", počeo je on i dodao:

 

Miodrag Radonjić
foto: Zorana Jevtić

"A sad istine radi. Kada se pojavila spomenuta inicijativa glumaca, zajedno sa većinom svojih kolega koji mnogo uže od mene igraju u toj predstavi, potpisom sam dao podršku. Dok se ne razreši celokupna situacija, namera nije da se bilo ko targetira i veoma mi je žao što mediji vrše hajku. Molim vas da budemo civilizovani i i suzdržani", poručio je Miodrag.

 

Branislav Lečić
foto: Zorana Jevtić

 

 

makonda-tracker