strašno

NA TRAGIČAN NAČIN JE IZGUBIO PORODICU: Bobija Brauna dotukla sinovljeva smrt, a ovo piše u zvaničnom izveštaju policije

1

Pevač je bio u braku sa slavnom Vitni Hjuston i njih dvoje su imali ćerku Bobi Kristinu, ali su njih dve takođe tragično završile živote.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naslednik pevača Bobija Brauna Seniora pronađen je mrtav u svojoj kući u Ensinu. Tragedija se dogodila 18. novembra 2020. godine, a policija je krenula da istražuje smrt Bobija Brauna Džuniora i detalji autopisije su držani u tajnosti.

 

Njegov otac je bio u braku sa slavnom Vitni Hjuston i njih dvoje su imali ćerku Bobi Kristinu. Bobija je dobio iz veze sa Kim Vard.

 

Prema pisanju britanskog portala koji je došao u posed eksluzivnih dokumenata vezanih za ovaj slučaj, Bobi Džunior preminuo je zbog posledica konzumiranja smrtonosnog miksa alkohola, kokaina i fentanila (potentni sintetički narkotični analgetik). On se slučajno overdozirao.

 

Policija je potvrdila da smrt nije posledica napada, a pet meseci kasnije objavljen je uzrok smrti.

 

"Satima pre nego što je nađen bez vidljivih znakova života, on je konzumirao tekilu, šmrkao kokain i perkoset", stoji u izveštaju policije Los Anđelesa

 

Bobi Braun
foto: Profimedia

The Sun je došao do policijskog izveštaja u kojem se navodi da je Bobi Džunior imao i ranije problema sa alkoholom i narkoticima.

 

Ana Rid, Bobijeva devojka, ga je poslednji put videla živog u 5 ujutru, a u 13:45 časova ga je našla u pokrivenog belim čaršavom, ali je najpre mislila da spava, a onda shvatila da ne daje znake života.

 

Smrt Bobija Brauna Džuniora došla je nekoliko godina nakon što je Bobi Braun izgubio ćerku Bobi Kristinu Braun koja je preminula u 22. godini, 2015 godine. Nju su narednih šest meseci veštački održavali u životu uz pomoć aparata.

 

Bobi Kristina je bila ćerka Bobija Brauna i muzičke legende Vitni Hjuston. Bobi Kristina je pronađena u nesvesnom stanju u kadi šest meseci pre nego što je preminula. Nekoliko godina ranije njena majka Vitni Hjuston je pod sličnim okolnostima završila svoj život u Beverli Hilton hotelu noć uoči Gremi dodele nagrada.

 

Majki Polo je bio blizak prijatelj pokojnog mladića, a dao je ekskluzivnu izjavu britanskom portalu o svom drugu.

 

"Bobi je bio jedan od mojih najbližih prijatelja, bili smo u istoj kući, stvarali muziku zajedno, ludovali i išli na žurke, kulirali zajedno, pričali. Veliki mi je to šok. On je bio zaista energična osoba, bio je kul, visili smo u istoj grupi prijatelja praveći muziku.", a zatim je nastavio.

 

"Nije bio povređen kada su ga našli ili nešto slično, samo je bio mrtav. Verovatno je mnogo ludovao i pravio žurke. Ali moj brat Bobi je bio dobar čovek, ljudi ne treba da obraćaju pažnju na njegovovog oca i kako se on ponašao, kao i Vitni.", ispričao je Majki.

 

 

 

makonda-tracker