POTEZ KOJI RUŠI SVE MOSTOVE

DA LI ĆE JOJ JAVNOST OVO IKADA OPROSTITI? Melanija Tramp unizila Džil Bajden i PREKINULA TRADICIJU dugu DECENIJAMA

11

Melanija Tramp svim silama ignoriše svoju naslednicu na mestu prve dame Amerike

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Polovinom prošlog veka je Bes Truman u znak dobrodošlice pokazala Mami Ajzenhauer njen budući dom, a ova tradicija se održala ― sve do sad!

 

Melanija Tramp krije se od očiju javnosti dok se pakuje i priprema za selidbu iz Vašingtona na Floridu. Međutim, njeno ponašanje prema naslednici Džil Bajden mnoge intrigira!

 

Njih dve se još uvek nisu susrele, a osim toga, Melanija prekida tradiciju dugu nekoliko decenija prilikom koje dotadašnja prva dama ugošćava onu koja dolazi i sprovodi je kroz porodično krilo Bele kuće, u kojoj će od sada živeti.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Melaniju je ugostila Mišel Obama, koju je pre toga ugostila Lora Buš, a tradicija seže do pedesetih godina prošlog veka.

 

Ovaj susret bi, prema tom protokolu, trebalo da se odigra kada predsednik koji napušta tu funkciju poziva svog naslednika na zvanični susret u Ovalnoj sobi u Beloj kući, ali ni to se neće desiti.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Trampovi neće doći ni na ceremoniju inauguracije, niti će prirediti tradicionalno ispijanje kafe sa Bajdenovima, niti će se Melanija pridružiti Džil Bajden, Mišel Obama, Lori Buš i Hilari Klinton, koje će sa svojim muževima položiti vence na groblju Arlington.

 

 

makonda-tracker