(FOTO)

POVUKLA SE IZ SVETA GLUME NA VRHUNCU SLAVE: Bila je jedna od NAJLEPŠIH žena Jugoslavije, evo čime se DANAS BAVI

0

Jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije upamćena je po ulogama u ostvarenjima "Čudo neviđeno", "Smrt gospodina Goluže", "U ime naroda".

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Savina Geršak glumom je počela da se bavi sasvim slučajno, a kada je bila na samom vrhuncu slave, zauvek se povukla iz tog sveta.

 

Danas se bavi psihologijom, koja je njena velika ljubav.

 

"Završila sam studije psihologije. Htela sam da studiram, to mi je bila velika želja. Uvek me je privlačila medicina. Ukupno 11 godina škole, jer je pet godina fakultet i šest godina usavršavanja. Sada sam psiholog-psihoterapeut. Sa jednim kolegom imam svoju ordinaciju u Rimu", rekla je Savina Geršak ranije za "Dnevni avaz".

 

"Poslednji film sam snimila 1990. godine u Americi. Inače, snimila sam ukupno petnaest filmova, tri sa Živkom, a dva u Ljubljani s Božom Šprajcom. Poslije toga sam otišla u Rim i odatle sam išla u Ameriku i snimala filmove", istakla je ona.

 

 

Savina ima dvoje dece, sina Dijega i ćerku Irmu.

 

"Oni su najdraža i najlepša stvar u mom životu koja mi se desila. Najlepše od svega je postati majka. To mi je najveće zadovoljstvo. Sin igra tenis, a oboje slikaju", naglasila je tada Savina.

 

 

makonda-tracker