nove informacije

MARKLOVA PISALA ASISTENTIMA NAKON RASPRAVE SA KEJT? Britanski mediji pišu o privatnom MEJLU, za koji porodica nije znala

2

U intervjuu Megan je govorila o tome kako su britanski tabloidi pisali da je ona rasplakala Kejt Midlton 2018. godine, ali istina je nešto drugačija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati novinar Omid Skubi, koji je zaslužan biografiju Megan i Harije "Finding Freedom", sada je za "Harper's Bazaar" do detalja analizirao odnos Kejt Midlton i Megan Markl, koji je spomenula u nedavnom intervjuu.

 

Šira javnost je saznala za i-mejl koji je Megan Markl navodno poslala pomoćnicima, u kome je govorila i o svom odnosu s Kejt Midlton, samo nekoliko dana nakon emitovanja intervjua Harija i Megan kod Opre Vinfri.

 

U intervjuu je Megan govorila o tome kako su britanski tabloidi pisali da je rasplakala Kejt Midlton 2018. godine, ali je istakla da je istina suprotna - tvrdi da je Kejt rasplakala nju, za šta se na kraju i izvinila.

 

Omid je podelio navodni mail koji je Megan poslala svojim pomoćnicima u kojem je napomenula kako kraljevska porodica nije uradila ništa da spreči i uništi tračeve o toj situaciji.

 

Kada je Kensingtonska palata zamolila Megan i Harija da potpišu izjave u kojima stoji da princ Vilijam nije maltretirao par, pre nego što su odlučili da odstupe od svojih dužnosti kraljevske porodice, Megan je navodno odgovorila svojim pomoćnicima:

 

"Pa kadase već razbacuju izjavama, onda možda napokon i KP (Kensingtonska palata) prizna ko je koga rasplakao."

 

O toj situaciji Megan je govorila i Opri, ali to je bila oskudna priča.

 

"Rasplakala me i povredila mi je osećaje", rekla je. "Dogodilo se obrnuto. Bila je to teška nedelja, a nju je uznemirilo nešto u vezi sa haljinama", rekla je. Kejt se na kraju izvinila, a Megan je prihvatila izvinjenje.

 

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

 

makonda-tracker