da li ste znali?

POSTOJI OSEĆAJ DA SU OBE STRANE SPREMNE DA SE SRETNU: Kraljevska palata odgovorila na Vilijamov sud o intervjuu Marklove

3

Izvori iz Palate su za britanski portal potvrdili da su ostali članovi kraljevske porodice bili zadovoljni Vilijamovim nastupom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta i princ Čarls bez pogovora su podržali  princa Vilijama u tvrdnjama da njihova porodica nikada nije bila rasistički nastrojena.

 

Izvori iz Palate su za britanski portal potvrdili da su ostali članovi kraljevske porodice bili zadovoljni Vilijamovim nastupom. "Smatraju da se dobro snašao sa obzirom na emocije i veličinu svega toga", rekao je izvor i naglasio da su i Bakingemska palata i Klerens Haus, službeni domovi kraljice i princa od Velsa, podržali Vilijamovu solo intervenciju u četvrtak.

 

Isto tako, izvori tvrde da je stariji brat spreman da stoji rame uz rame sa Harijem na otkrivanju biste njihove pokojne majke 1. jula ove godine u palati Kensington. To bi ujedno mogao biti i prvi put da braća budu viđena zajedno u javnosti od intervjua.

 

"Napetosti nesumnjivo rastu, ali oboje shvataju da je važno sve razlike ostaviti po strani za ceremoniju. Definitivno postoji osećaj da su obe strane spremne da se okupe i ujedine za takvu posebnu priliku", dodali su izvori za britanski list.

 

Vilijam je juče postao prvi član kraljevske porodice koji je lično i pred kamerama progovorio o optužbama koje su Megan i Hari izneli u intervjuu sa Oprom Vinfri, a potvrdio je i da još uvek nije razgovarao s bratom, što je dalo naslutiti da i dalje nisu u najboljim odnosima.

 

Kejt i Vilijam, Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Profimedia

 

Princ je govorio dok je sa suprugom Kate posećivao školu u istočnom Londonu gde je podržao službu posvećenu mentalnom zdravlju mladih.

 

Iako su njihovi saradnici na početku insistirali da par neće odgovarati na pitanja u vezi s intervjuom jer u školskom okruženju "ne bi bio prikladan", Vilijam se na insistiranje novinara ipak kratko osvrnuo na bratov intervju.

 

 

makonda-tracker