"TO JE JEDINA ISTINA"

KRALJEVSKO OSOBLJE VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI: Tvrde da je Megan od kraljice dobila NAJBOLJI TRETMAN, ali nikoga nije SLUŠALA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Baba Visnja

12-03-2021 04:45h
Kraljica je dala Megan najbolje saradnike. Znaci, za koga su radili, za Megan ili za kraljicu?
Odgovor na ovo pitanje dat je nedvosmisleno kada su se ti isti zaposleni u tacno odredjeno vreme, zalili na Megan i na mobing.
Udara baba iz svog moguceg naoruzanja, a ovamo ze pravi blesava. "Resicemo to sami, privatno".
Pa ako cete da resite sami, privatno, otpusti sve trolove, sve medije i novinarcice koji pevaju u tvoje ime.
Megan je hrabra zena. Pristala je da joj se zivot pretvori u pakao. I to nije zbog titule i para, njihov odlazak za USA je u suprotnom smeru od titule i para. Nekako svi zaboravljaju taj sitan podatak.
Da je njoj bilo do para, ona bi naterala Harija da sedi u palati i da ne mrda. Ne znam kako to ljudima nije jasno.

Jadni

12-03-2021 10:36h
@Baba Visnja
Daaa, namucise se zivi...:)

Baba

12-03-2021 08:06h
Iskomplesirana, lažljiva... Samo je želela da profitira tom udajom... Titula (koju rodjenjem nikako nije mogla da ima), popularnost (osrednja je glumica) i novac (da se ne pomuči)!

Citateljka

12-03-2021 08:55h
Bravo Megan i Hari.
Baba treba da se stara o sebi j svom grobnom mestu odavno,a ne da deci zivot zagorcava,pravi ih nesposobnim zbog svoje ljubomore j pihldpe,novac im uzima a onda sd pravi darezljiva.
Nismo mi robovi ni niciji,a babe i djede,proslo vase,mladji vladaju,vi umrite ili se povucite.
Sram ih bilo.

Hejj

12-03-2021 08:56h
Ubila si snaju Dijanu,hoces i zenu unuka Megan.
Treba ti suditi vestice.

Ana

12-03-2021 10:42h
Stampa je ubedljivo najokrutnija bila prema Kamili jer su svi obozavali Dajanu.Kamila je sve to stojicki izdrzala,a izdrzavace sve to do kraja svog zivota .Svaka cast za smirenost,gracioznost,pozrtvovanje...

biće kako bude

14-03-2021 09:41h
Megan = nova gospodja Simpson (umrla sama, razočarana, ozlojedjena) a Hari je nevidjeni šmokljan (a i nije Čarlsov biološki sin).
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: