izborila se

KONAČNO JE POČELO SUĐENJE ČOVEKU KOJI JE GODINAMA UHODIO NINU BADRIĆ: Živela je u strahu, a sada Iliji preti ZATVOR!

1

Stariji čovek bio je opsednut pevačicom, te ju je pratio kako na koncertima, tako i do stana.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako mediji prenose danas je u Opštinskom sudu u Zagrebu počelo suđenje penzionisanom vozaču Iliji M. (57), koji je optužen da je uhodio pevačicu Ninu Badrić.

 

Tužilaštvo navodno za optuženog traži osam meseci zatvorske kazne ili tri godine uslovne kazne.

 

Po navodima, vozač je bio opsednut pop zvezdom, te je na svakom njenom koncertu bio odmah pored bine, a 2018. godine njegovo nametljivo ponašanje dovelo je do krivične prijave.

 

Pomenuti Ilija navodno ističe da mu se Nina Badrić sviđa kao izvođač divnih balada, ali i da je došlo do nesporazuma misleći na činjenicu da se pojavljivao pod prozorima stanova i hotela od Zagreba, preko Brača, do Hvara, a pratio ju je i po prodavnicama.

 

"Poslao sam dopis u njen sandučić u kom sam tražio od nje da se odredi. Tražio sam odgovore, a nisam ih dobio. Nisam joj narušavao intimu, a ona je pogodila o kome se radi. U Jelsu odlazim već sedam godina, a Ninu pune tri tamo nisam video niti sam joj u Jelsi prilazio, a kamoli je do tamo pratio. Ali tada se u meni rodila ideja. Samo sam hteo da joj dam ruže" - rekao je Ilija.

 

"Napominjem da sam je puno puta na društvenim mrežama branio u svojim komentarima i svaka moja reč je išla njoj u korist. Sve što sam u životu napisao, napisao sam za Ninu. Sećam se i da sam jednom objavio na njenoj stranici pesmu koju je ona pohvalila pa sam se malo na nju zakačio jer u tom smislu odgovaramo" - rekao je.

 

Nina Badrić
foto: Dragan Kadić

Nasuprot ovim iskazima, Badrićeva ima svoju verziju priče, koja počinje slanjem ljubavnih poruka.

 

"Nedugo nakon toga sam na svojim koncertima uz binu uočila starijeg muškarca, izrazito prosede kose, srednjeg stasa i koji je svojim izgledom odskakao od mlađe publike" - rekla je Nina.

 

"Pre dve godine mi je pozvonio na vrata stana u Zagrebu. Šokiralo me to. Doneo mi je neke pesme, ali se ne sećam da li je išta posebno govorio. Samo je zurio u mene. To me izrazito uplašilo, posebno jer sam ga prepoznala s koncerata. Rekla sam mu da s njim ne želim nikakav kontakt, da prestane da mi donositi pesme i da mi piše i da mi više ne dolazi jer da ću ga prijaviti policiji. Uprkos tome, u junu 2019. godine snimala sam spot u Jelsi, a pre toga sam u Bolu imala koncert pa sam ga susrela po izlasku iz hotela. Užasno sam se prepala. Nisam mu se obraćala. Nakon toga sam provela nekoliko dana u svojoj kući u Jelsi primetila sam ga kako sedi na zidiću ispred kuće" -završava pevačica.

 

Do kraja suđenja, ostaju mere zabrane prilaska na 200 metara, kako pevačici, tako i njenom domu.

 

 

makonda-tracker