tužno

"ZAPITAO SAM SE DA LI JE I ON ZNAO DA JE BOLESTAN": Poznati glumac iskreno govori o poslednjim danima Borisa Komnenića!

1

Predrag Peđa Damjanović istakao je da je Boris nedavno snimao sa kolegama i da su se dobro zabavljali.

foto: Kurir tv
foto: Kurir tv

Glumac Predrag Peđa Damjanović u današnjem gostovanju u emisiji "Puls Srbije", osvrnuo se i na tužnu vest, da je njegov kolega Boris Komnenić preminuo, te je opisao kako su izgledali poslednji dani borbe.

 

"Poslednji dani nisi bili dobri, nije baš bio dobro, nije smeo da popije ni lekove protiv bolova. Jutros sam slušao i čuo da je neko rekao da je on čuvao svoju privatnost, a da niko nije ni znao da je bolestan. Zapitao sam se da li je i on znao da je bolestan. Nosili su stolicu iz produkcije da moze da sedi kad ne snima. Nekoliko dana pre toga smo sedeli i zabavljali se dobro i pevali pesme Tome Zdravkovića. Ništa nije ukazivalo ali je odlučio da bude sa nama. Boris je takav bio, da kakav god da ste glumac, lepo je bio biti u njegovom društvu. On je za mene bio isto tako. Mogao je mnogo više", rekao je Peđa, a onda otkrio koja je za njega omiljena Borisova uloga:

 

"Nemam, mogu da kažem da mi je omiljena u seriji "Koleginice", iako ni ja nisam pogledao sve epizode do kraja", rekao je glumac.

 

Peđa Damjanovič
foto: Kurir tv

S obzirom na to da mediji danima pišu o opasnosti na društvenoj aplikaciji "Tik Tok", Peđa je rekao svoj sud o mališanima koji provode vreme snimajuću za nju.

 

"Roditelji treba da malo obrate pažnju šta njihova deca rade na Internetu, nije rešenje da se ugasi aplikacija. Deca u školi i njihovo društo imaju te aplikacije, oni mogu da koriste to svuda. Mislim da je kontraefekat ako ih ukidate, mislim da roditekji moraju da budu drugari i da grade neki odnos", završava Damjanović.

 

 

makonda-tracker