o ibrahimoviću svi pričaju!

"NISAM MOGLA DA VERUJEM, VAN SEBE SAM": Nada Topčagić u ŠOKU nakon sinoćnje scene na Sanremu - ovo NIKO nije očekivao!

2

Pevačica Nada Topčagić nije mogla ni da sanja da će joj se u danu za nama dogoditi, kako je rekla, najveći uspeh u njenoj dugogodišnjoj karijeri.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sinoć je na San Remu uz ulazak Zlatana Ibrahimovića pušten deo njene pesme „Jutro je“ i tim povodom Nada je vidno uzbuđena kazala:

 

- Nisam mogla da poverujem šta se to dogodilo kada je počeo da mi zvoni telefon, tek sam kasnije pogledala portale i videla da je moja pesma „Jutro je“ puštena na San Remu i to zahvaljujući Zlatanu Ibrahimoviću! Neka je živ i zdrav sto godina, moliću se za njegovo zdravlje – rekla je Nada u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

 

- Van sebe sam, ovo je kruna moje karijere. Doživljavam u ovim godinama novu mladost, novu popularnost, možda najveću ikada. Osećam se kao da sam ponovo mlada jer me svi zovu. Od toliko pesama da on izabere baš moju? Ne mogu da verujem i dalje - zaključila je oduševljena pevačica.

 

Podsetimo, Ibrahimović je nedavno zapalio društvene mreže nakon što je objavio snimak na kom igra uz poznatu numeru Nade Topčagić, a snimak je brzinom svetlosti obišao svet i nasmejao njegove mnogobrojne fanove.

 

makonda-tracker