MOĆAN ZEMALJSKI TRIGON

PUN MECES VEČERAS DONOSI SREĆU, USPEH I SPAS: Evo kojim horoskopskim znacima će biti ISPUNJENE ŽELJE!

0

Šta mogu očekivati znaci i podznaci u danima punog Meseca u Devici?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mnoge želje se mogu ispuniti dok je ovaj pun Mesec 26, 27. i 28. februara. Kako se pun Mesec dešava na osmom, škorpionskom stepenu, prošlost treba zaboraviti i otpustiti rane iz duše i srca i krenuti dalje. U nastavku dešava se jedan vrlo moćan zemaljski trigon Mesec iz Device pravi trigon sa Plutonom iz Jarca i Marsom iz Bika što mnogim osobama donose sreću, uspeh i spas iz nekih kriznih situacija.

 

Jačina ovog trigona je ravna najhrabrijim junacima iz priča i filmova. Svi putevi uspeha i moći su otvoreni. Mesec u Devici daje detaljisanje, racionalnost dok Mars iz Bika daje akciju prema Plutonu iz Jarca što donosi povećanje materijalnih dobara - zahvaljujući ovim dobrim aspektima u ovim danima možete mnogo stvari da postignete i uradite. Sreća je naklonjena svima koji su istrajni.

 

Šta mogu očekivati znaci i podznaci u danima punog Meseca u Devici:

 

OVAN

 

Vama se pun Mesec dešava u šestom polju gde će neku dužu zbunjenost sada rasvetliti i vi dolazite do spoznaje šta je to što vas je kočilo i činilo nesrećnim. Ovaj Mesec će pokrenuti mnoge lepše i srećnije stvari u vašem životu.

 

BIK

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem petom polju što vam može doneti mnogo zabave, flerta pa pazite ako imate partnera da neke stvari ne budu razotkrivene. Bitno je da se družite i steknete neka nova poznanstva koja mogu biti i poslovna.

 

BLIZANCI

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj četvrtoj kući pa se mogu dešavanja ispoljavati u porodici, kući i intimi. Mnoge sitnice i detalji sada mogu sklopiti slagalicu i stvoriti lepu sliku vašeg truda. Bitno je da pronađete ravnotežu.

 

RAK

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem trećem polju pa kako na vas jako deluje onda možete za sve nedoumice pronaći odgovopr u sebi. Emocije mogu biti turbulentne ali kada realno sagledate stvari nema potrebe da budete impulsivni i nervozni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker