strah i strepnja

"MOGAO SAM DA OSTANEM NEPOKRETAN": Poznati voditelj otkriva detalje nezgode u kojoj je teško povredio KIČMU!

0

Sajmon Kaule je morao na hitnu operaciju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati voditelj i član žirija planetarno popularnog muzičkog takmičenja "X faktor", Sajmon Kauel pre nekoliko meseci pao je sa bicikla i morao je hitno da operiše leđa. Nezgoda dogodila dok je testirao novi električni bicikl u dvorištu kuće, u Malibuu. Sada je progovorio o detaljima nezgoda.

 

U avgustu prošle godine imao je šestosatnu operaciju. Sajmon je sada rekao kako više ne bi mogao proći kroz ovakav haos te da je znao da je "kičmu slomio u komade" čim je pao.

 

Velika podrška tokom oporavka bila mu je devojka Loren Silvermen i njegov sin Erik. Sajmon je za strane medije ispričao kako se njegov sin našalio i nazvao ga “govekom od gvožđa” kada je tatu prvi put video s metalnim šipkama u leđima.

 

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

"Moglo je biti i gore, mogao sam da ostanem nepokretan. Znao sam da sam slomio leđa čim sam se spustio. Bilo je stvarno, zaista nekako iznenada i zabolelo me" – rekao je Kauel za strane medije.

 

Sajmon se nekoliko meseci pre nezgode okrenuo biciklizmu jer mu je upravo to pomoglo da izgubi oko 27 kilograma. U karantinu je uživao, to mu je smirilo životni stil i podstaklo ga da jede zdravo. Pridržavao se zdravih navika poput doručka, sam je kuvao, vežbao.

 

 

 

makonda-tracker