kako vam izgleda?

"NE ZANIMAJU ME MUŠKARCI BEZ STATUSA": Bivša devojka Džastina Bibera pleni u kupaćem kostimu i lovi novu PRILIKU! (FOTO)

0

Spisak poznatih muškaraca sa kojima je bila je dugačak, a ovo se priča o zgodnoj Šantel.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati model Šantel Džafriz, publici je ostala u sećanju kao bivša devojka Džastina Bibera i mlada nada koja želi da je porede sa Kim Kardašijan.

 

Veza sa slavnim pevačem nije uspela, ali ona je i dalje u medijima. Lepotica pleni svojim izgledom, a sada su je paparaci uhvatili u Majamiju, kako uživa na plaži.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Džafrizova je poznata je po burnom ljubavnom životu u kojem ne skriva kako joj je status muškarca najbitniji. "Ne zanimaju me muškarci bez statusa", poručila je jasno i glasno jednom prilikom.

 

Šantel je krajem 2011. godine zavela sina poznatog repera Pi Didija, Džastina Komba, a veza je trajala nešto manje od godinu dana. Tokom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Tvistom, ali i s igračem američkog fudbala Di Šonom Dćeksonom, s kojim je raskinula 2013. godine.

 

Uspela je da upeca 2015. godine i repera Trevisa Skota, koji je poznat i kao otac deteta najmlađe milijarderske na svetu Kajli Džener.

 

Na listi njenih bivših je i košarkaš Džordan Klarkson, kojeg su jedno vreme povezivali sa Kajli Džener. Međutim, mlada manekenka demantovala je takve natpise jer se u to vreme viđala s njegovim kolegom Benom Simsonom. Na Šantel je pao i NBA košarkaš Kajri Irving.

 

 

 

makonda-tracker