POSEBAN STAJLING ZA POSEBNU PRILIKU

SVE OČI BILE SU UPRTE U NJU: Anđelka Prpić u veličanstvenoj crnoj haljini koja odiše glamurom očarala Beograđane

0

Šarmantna glumica sinoć je u Beogradu prisustvovala premijeri svog prvog filma, a za tu priliku odabrala je autfit za desetku

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pre nekoliko meseci, najavljen je psihološki triler "Jedini izlaz", koji je publika željno iščekivala budući da glavnu ulogu igra Anđelka Prpić, poznata po izvanrednim ulogama u komedijama.


Uvek nasmejana glumica imala je širok osmeh i na sinoćnoj beogradskoj premijeri ovog gilma, gde je crvenim tepihom prošetala držeći se za ruke sa sinom Jakšom, koji je izgledao vrlo elegantnom u crnom sakou i cipelama.

 


Anđelka je za ovu priliku odabrala savršenu kombinaciju crnu haljinu sa čamac-okovratnikom i dugim rukavima, koja je sečena u predelu struka, a krasi je i vrlo efektan šlic i gola leđa, i nude zatvorene sandale s kaišićima i visokim potpeticama. Što se tiče frizure, glumica je svoj prepoznatljivi plavi dugi bob oblikovala u decentne talase, od nakita su posebno upečatljive zlatne viseće minđuše, a sa šminkom je kao i obično pronašla pravu meru.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pored popularne glumice, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju  Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

 

 

makonda-tracker