ponosan je

"NJIHOVA LJUBAV BILA JE JEDINSTVENA, TO NE POSTOJI NA SVETU": Ovako je Aleksa Balašević opisivao odnos svojih roditelja!

4

Sin čuvenog kantautora veoma je zahvalan na svemu što su mu roditelji pružili.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Sin poznatog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, prošle godine govorio je o vanvremenskoj ljubavi, koja se dogodila njegovim roditeljima, ali i o tome koliko je ponosan što je odrastao uz takve ljude.

 

"Danas je isuviše lako biti poznat, a ja nisam samo dete poznatih roditelja, već dete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umetničke dinastije. Globalnih autoriteta" -, rekao Aleksa.

 

"Da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog deteta, normalnog i ispravnog”, dodao je.

 

ALEKSA BALAŠEVIĆ
foto: Youtube Printscreen

Aleksa se tada osvrnuo i na odnos sa svojom verenicom.

 

"Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih" - zaključio je.

 

Đorđe i Olivera Balašević venčali su se 7. maja 1981. godine na skromnoj ceremoniji u Novom Sadu, a u braku su dobili dve ćerke, Jelenu i Jovanu, i sina Aleksu.

 

Podsetimo, Đorđe je preminuo od posledica upale pluća na Kliničkom centru Vojvodina.

 

 

 

makonda-tracker