je li preterao?

"BIO SAM TRUDAN 24 SATA!" Poznati jutjuber zapalio internet potezom o kom će se dugo pričati (VIDEO)

0

Baš kad pomislimo da Džejms Čarls ne može više da nas iznenadi, on smisli nešto potpuno neočekivano...

foto: Instagram
foto: Instagram

Bjuti vloger Džejms Čarls (21) s vremena na vreme nađe se u centru pažnje svetske javnosti kontroverznim potezima, a najnoviji je nesumnjivo dobio brojne reakcije. Mahom negativne.


Jedan od najuticajnijih jutjubera je, naime, snimio video koji je nazvao "24 sata trudnoće", a u kojem je nosio lažni trudnički stomak, probao simulator kontrakcija, snimio trudnički foto-editorijal, susretao se s nečim za šta veruje da su uobičajene prepreke tokom drugog stanja... Kako je objasnio, sve je počelo tako što mu je trudna prijateljica Lora Melado rekla da on ne bi mogao da izdrži ni dan u stanju u kojem je ona.

 


On se unapred ogradio da ovaj vlog nije nastao da bi bilo koga ismejao ili omalovažio i naglasio je da je "trudnoća prelepa stvar kroz koju žene prolaze, ali je za nju potrebno mnogo snage". Džejms je istakao i da će deo prihoda od ovog snimka uplatiti različitim dobrotvornim organizacijama koje pomažu ženama s komplikacijama u trudnoći. Nije vredelo — mnogi iz njegove baze od čak 25,5 miliona pratilaca na Jutjubu i 26,8 miliona na Instagramu našli su se uvređenima i naljutili su se na Džejmsa.

 


"Džejmse, volim te, ali budi spreman za brojne reakcije. Ovo nije dobar potez!", "Ljudi, zar stvarno dopuštate da ovakve stvari budu normalne?", "Ovo nije u redu", "Neprijatno mi je"... samo su neki od komentara.


Najviše pažnje privukao je trenutak u kojem Džejmsova prijateljica tokom snimanja editorijala dobacuje da je "vrlo Holsi", aludirajući na popularnu pevačicu Holsi, koja je pozirala na sličan način. Budući da je pevačica imala endometriozu i izgubila svoju prvu bebu, Džejmsovi pratioci su se razbesneli.

 


Odvratno je da on ili neko iz njegovog tima kaže da je "vrlo Holsi" dok snimaju lažne trudničke fotografije i rugaju se onome kroz šta je ona prošla — smatra jedan korisnik Jutjuba.


Šta vi mislite — je li Džejms sada preterao?

 

 

makonda-tracker