nije bilo lako

VESNA ČIPČIČ JU JE PITALA KADA ĆE SE PORODITI: Glumica Paulina Manov otkriva kako se izborila sa viškom kilograma!

0

Mesecima nakon porođaja sebe nije mogla da prepozna.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Paulina Manov prisetila se perioda kada je kuburila sa kilažom, naročito nakon rođenja prvog deteta. Dodatno ju je ka hrani vodio i stres, naročito kada je izgubila oca.

 

Glumica je iz ovog iskustva naučila mnogo, ali je bilo i anegdota, koje i danas prepričava.

 

"Posle porođaja dobila sam neko telo koje nije moje i osećala sam se kao da se oko mene obmotala neka druga osoba pa tako kad se ja okrenem na jednu stranu, ona ide na drugu".

 

"Kada šetam bebu u kolicima i prolazim pored izloga, vidim neku ogromnu osobu koja me gleda sa druge strane, jednu jako, jako krupnu ženu, sa ogromnom telom. Kada sam ugledala to telo, vratila sam se unazad da vidim šta je to, kad ono - ja", nastavila je glumica Paulina Manov koja se prisetila i jedne anegdote nakon rođenja ćerke:

 

"Nekoliko meseci posle porođaja, ja sam došla u pozorište, u moje Beogradsko dramsko i kada sam ušla u klub, susrela sam se sa Vesnom Čipčić i ona se jako obradovala i rekla: "Jao, stigla si! Pa, kad ćeš da se porodiš?" Ja sam rekla: "Ja sam se već porodila!", rekla je glumica.

 

 

Paulina nije krila da je u tom periodu nije imala mere kada je hrana u pitanju.

 

"Preterano sam konzumirala hrane, burek, jogurt, čokolada, griz".

 

Njena porodica joj ništa nije zamerila, iako im nije bilo svejedno da je vide u takvom stanju.

 

"Oni su znali da ću ja, kad budem spremna, to da uradim, da pritisak ne bi bio dobar u tom trenutku. A ja sam znala da ću se sigurno vratiti sebi. To za mene nije bila dilema, samo je bilo pitanje kako", nastavila je.

 

"Dijetu sam počela u junu 2009. godine. Koristila sam neki priručnik koji je moja mama dobila kada je obolela njena tiroidna žlezda. I tamo imate spisak namirnica koje se koriste. To su uglavnom bili neki pasuljčići, azuki pasuljčići, zeleni pasuljčići. Za 15 dana - 15 kesica", otkrila je Paulina kako je izgleda njena dijeta, te navela detalje jelovnika:

 

"Doručak su uvek bile ovsene pahuljice sa nekim sokom. Ručak i večera su bile te žitarice u celom zrnom i ti pasuljčići koji su za ručak, na primer, bili pomešani uglavnom sa šargarepom i lukom dinstanim na vodi. Pauza između obroka bila je pet i po- šest sati.Tako da sam ja uspela da izvedem tih pet krugova. I u petom krugu sam pukla i uzela sam one kesice i nagurala sam ih u kantu i rekla: "Sad mi je dosta! Neću više da vidim nijednu kesicu u svom životu". Da je bilo teških momenata tokom mršavljenja, bilo je, ali Paulina nije odustala."

 

"Nije to lako, nije to da meni nije bilo teško. Bilo mi je užasno teško, grozno teško, ali sam izdržavala u tome. Kažem: "Ajde sad od kog si materijala, da te sad vidim!", završava glumica.

 

 

 

 

 

makonda-tracker