PROMENIO SE

UPOZNALI SMO GA U FILMU "MI NISMO ANĐELI 2": Evo kako danas izgleda "smotani" Marko! (FOTO)

0

Luka Knežević se danas ne bavi glumom, ali je ipak nastupa pred publikom.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mlađanog Luku Kneževića upoznali smo u filmu "Mi nismo anđeli 2", kao smotanog tinejdžera Marka, koji se zabavlja sa Mirkom Vasiljević, a o njegovom liku se i danas govori.

 

Kneževiću se nakon ovog ostvarenja "smešila" uspešna karijera , ali je on ipak odlučio da se posveti muzici i poslu di džeja.

 

Fizički se dosta promenio, te ga mnogi ne bi prepoznali.

 

 

Mirka Vasiljević nedavno se prisetila ovog snimanja i objasnila je na koji način je dobila ulogu u  nastavku kultnog filma.

 

"Reditelj Srđan Dragojević je prvo kastingovao devojke od 17-18 godina. U hodu je shvatio da je neophodno da glumica koja dobije tu ulogu ima baš dečju facu, pa su smanjivali starosnu granicu. Tako sam ja dobila svoju šansu. Odabrali su nekoliko devojčica, među kojima smo bile Marija Bergam i ja. Dragojević mi je rekao da imamo samo dve "ajkule" koje možemo da uništimo i da nemamo mnogo prostora za grešku. Snimili smo prvi put, voz je uništio automobil i to je bilo okej. Moglo je i bolje, pa smo, naravno, ponovili i taj drugi put. Bila je to veoma hladna noć. Smrzla sam se, bila sam premorena, ali želela sam da obavim zadatak kako treba i nisam želela da ja nešto pogrešim. Međutim, u trenutku kada je posle havarije trebalo da dođem do Nikole Koje i on da me uzme u naručje, meni je pukla štikla. Ja to nikome nisam smela da kažem. Pokušala sam da hodam na prstima i da ne vidi da hramljem. Ispalo je super na kraju" - zaključuje Vasiljevićeva.

 

Mirka Vasiljević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker