odredili favorite

VESTI O PRINOVI MEGAN I HARIJA ZAPALILE SVET: Britanci već prognoziraju IMENA, a jedno je VEOMA popularno i u SRBIJI!

1

Prognoze za imena je dala jedna kladionica u Velikoj Britaniji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako navode britanski mediji, najbolje se kotiraju imena Alfi i Aleksandra, a ovo drugo ime je veoma često u našoj zemlji, a prognoze za imena je dala jedna kladionica u Velikoj Britaniji.

 

Tek što je objavljena informacija o trudnoći Megan Markl, počele su prognoze za ime budućeg Vindzora. To nije ništa novo jer se za svaku bebu iz kraljevske porodice tako radilo po kladionicama širom sveta, a najviše u Velikoj Britaniji.

Kako se navodi, imena Aleksandra i Alfi imaju kvotu od 4-1, te su u vrhu liste. Da li će Megan i Hari dobiti devojčicu ili dečaka, prognoza je tu ujednačena sa odnosom 10-11.


Dalje na listi su Elizabet i Filip sa kvotom od 6-1, ali to ne treba da čudi jer su u pitanju Harijevi baka i deka tj. kraljica i vojvoda od Edinburga. Ime Dajana ima kvotu od 10-1, ali treba uzeti u obzir da je to ime Harijeve majke.

 

Aleks Apati iz kladionice koja se bavi prognoziranjem imena je najpre čestitao vojvotkinji i vojvodi od Saseksa, a zatim je naglasio da će od sada ovakve prognoze biti veoma aktuelne. Ono što je zanimljivo je i to što su Megan i Hari napravili veoma netradacionalan izbor imena za prvo dete, sina Arčija, tako da ne treba da čudi kvota od 5-1 za ime Čarls tj. Čarli.

 

U drugoj kladionici, kako se navodi u britanskim medijima, kvote su 10-1 za Dajanu, ali i ime oca Megan Markl, on se zove Tomas. Spenser se kotira 12-1, a imena Albert, Filip i Elizabet prati kvota 16-1. Pominju se i imena Ema i Alis.

Treća kladionica ima svoje predloge, a tu dominiraju Dajana i Oliver (8-1). Prognoza je i da bi Megan i Hari, ukoliko se desi da dobiju ćerku odabrali ime Dorija po Meganinoj majci, Doriji Reglend od jakih 25-1. Od soatlih imena se pojavljuju i Izabela, Džordž, Artur, Grejs, Albert i Filip.

 

 

makonda-tracker