da li se sećate?

"IMAM TREMU DOK GLEDAM SEBE NA EKRANU": Evo u kojoj hit seriji smo zapazili Anitu Mančić, partner joj je bio Glogovac!

1

Godinama su se nizale fantastične uloge, koje je glumica donosila na specifičan način.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Talentovanu glumicu Anitu Mančić trenutno gledamo u seriji "Tajne vinove loze", gde tumači lik Ruže Tomović, te ističe da do sada nije imala priliku za ovakvu ulogu.

 

Mnogi su zaboravili da je Anita postala prepoznatljiva u hit seriji "Porodično blago", gde je blisko sarađivala sa Glogovcem. 

 

Anita Mančić
foto: Marina Lopičić

"Ovakav način rada dosad nisam poznavala. To je potpuno novo iskustvo za mene, drugačije se snima nego film. Sada reditelj iz reportažnih kola dovikuje šta i kako treba da se radi. Šokirana sam brzinom kojom se snima i, priznajem, nije mi bilo prijatno kada sam kasnije gledala te epizode na televiziji. Imam tremu dok gledam sebe. Možda je to zato što sam navikla na pozorište, gde mi sve izgleda mnogo prirodnije. Svi snimaju te serije, pa i ja reših da probam. Ako me pitate da li je to velika škola za mene, reći ću da jeste. Igram ženu čija ličnost i temperament ne odgovaraju mojoj ličnosti i mom temperamentu. Ona je prevarantkinja, a Glogovac se zaljubljuje u nju. Izigrava gospođu, a najmanje je to. Već sam naručila piscu kako želim da se moj lik razvija, videćemo da li će me poslušati" - opisala je tada Anita.

 

 

makonda-tracker