ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Blizanci, aktuelno je pitanje zajedničkog života i planiranje trudnoće!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Neke poslovne odnose moraćete da raščistite, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom, jer će partneri biti veoma zahtevni. Spremni ste na kompromis i dogovor. Tajna veza, u kojoj ste, mogla bi da vam smeta i ne bi ste mogli tek tako jednostavno da je prekinete. Odradite kompletnu analizu organizma!

 

BIK

 

Može doći do sukoba sa rukovodiocima i autoritetima. Izbegavajte da iznosite svoje mišljenje, jer radite sami protiv sebe. Videćete da je partner zaineresovan za vas više nego što ste mislili. Najviše bi vam prijao boravak u prirodi.

 

 

BLIZANCI

 

Problemi se pojavljuju jedan za drugim. Mnogo toga očekujete od autoriteta, ali za sada su moguća samo obećanja. Aktuelno je pitanje zajedničkog života i planiranje trudnoće. Oko tog pitanja savet vam je da usporite. Osetljivi su vam zglobovi i koža.

 

RAK

 

Stabilni prihodi će vam u velikoj meri pomoći da se rešite dugova i potraživanja iz prošlosti. Još uvek odmeravate partnera i probate sebe da zamislite u tom odnosu na duže staze. Ima tu još nešto da se reši pre no što donesete sigurnu odluku. Vreme je ipak da se malo opustite!

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker