ne stari

DEVEDESETIH SMO JE OBOŽAVALI U ULOZI ROSALINDE: Slavna glumica danas ima 49 godina, a izgleda MLAĐE i bolje nego IKAD!

1

Nekada smo je znali kao Rosalindu i Marimar, a devedesetih godina je bila jedna od najvoljenijih glumica u sapunicama.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot


Arijadna Talija Sodi Miranda ili jednostavno Talija (49) jedna je od najvećih latinoameričkih zvezda. Veliku popularnsot je stekla glumeći u telenovelama koje je devedesetih gledao ceo Balkan, a do najvećih uspeha odvela ju je muzika.


Na sinoćnoj žurki priređenoj uoči Gremi nagrada, Talija je bila jedna od najzapaženijih zvanica, a kad je vidite, biće vam jasno i zašto.


Na prvi pogled je jasno da na estetskim korekcijama nije štedela, jer izgleda mlađe nego što je pamtimo. Talija u petoj deceniji života izgleda perfektno, a svakim svojim pojavljivanjem u javnosti privlači veliku pažnju.

 

Slavna glumica u javnosti se često pojavljuje sa svojim suprugom Tomijem Motolom, nekadašnjim vlasnikom producentske kuće "Soni" sa kojim je u braku od 2000. godine i ima dvoje dece, ćerku Sabinu i sina Metjua.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Uticajni i prebogati Motola od Talije je stariji 23 godine, a pre braka sa njom bio je oženjen drugom velikom zvezdom Marajom Keri. Oženio se njome 1993. a brak je neslavno prekinut 1998. godine.

 

Igrajući Rosalindu, Talija je postala omiljena glumica mnogih ne samo u svom rodnom Meksiku, nego i širom Evrope, pa i sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

Igrala je i u brojnim drugim latino serijama i filmovima, a njene uloge u njima bile su veoma zapažene. Ipak, Rosalinda je ostala njena najupečatljivija rola.

 

Na muzičkom polju gde se posebno istakla, izdala je 11 albuma, i na španskom i na engleskom jeziku.

 


 

makonda-tracker