preterala sa botoksom

DALEKO JE OD ONE LEPOTICE IZ ŠEZDESETIH: Supruga Elvisa Prislija NEPREPOZNATLJIVA nakon brojnih estetskih zahvata

0

Prisila je imala svega 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prisila Prisli danas ima 75 godina, iako to nikad ne biste rekli.

 

Žena burnog života, bivša supruga preminulog kralja roka Elvisa Prislija i majka pevačice Lise Meri Prisli svakim svojim pojavljivanjem u javnosti privlači veliku pažnju, a mnoge iznenađuje njen mladolik izgled, iako je svima potpuno jasno da to nije rezultat majke prirode jer niko ne stari baš tako.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

Prisila je imala svega 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji. Par se venčao 1967. godine, a sledeće godine su dobili ćerku Lisu Meri. Razveli su se 1973. godine. Muzičar je preminuo 1977. godine, a imao je samo 42 godine.


Ipak, mnogi tvrde da ga brak nije sprečavao da bude s drugim ženama, a posebno vrlo mladim devojkama koje su nevine. Također, u knjizi "Elvis Presley: A Southern Life" autor Džoel Vilijams tvrdi da Elvis nije imao samopouzdanja u krevetu, pa su mnoge ljubavnice rekle da je na tom polju precenjen.


Muzičar je svoju vilu u Palm Springsu pretvorio u "Plejbojevu vilu" u kojoj je često organizovao golišave žurke na bazenu, a njegova supruga Prisila nikada nije bila pozvana. Jedan od njegovih bivših saradnika je otkrioi da su Elvisa zvali "kraljem predigre" jer su mu dodiri i osećanja koja su prethodila se*su bilia važnija od samog čina.

 

- On i Prisila su se često igrali doktora i pacijenta, kao što su dovodili i druge devojke u spavaću sobu - otkrio je Lamar Fik, koji je s Elvisom živeo u nekoliko vila.


- Elvis je bio vrlo vešt u udvaranju. Kada je to hteo, mogao je bilo kojoj devojci da stvori iluziju da je ona za njega jedina na svetu, pa čak iako je bila u publici - piše dalje na stranicama knjige.

 

- Bio je jako sladak i savršeno se ljubio, ali u krevetu nije bio pastuv kakav sam očekivala da će biti. Nije mogao da bude prirodan zbog svih droga koje je uzimao - poverila se glumica Sibil Šepard, koja je neko vreme imala aferu s njim. Nakon što mu je 1968. godine rođena ćerka Lisa Meri, Elvis više nije hteo da spava sa svojom suprugom ni po koju cenu.

 

- Menjao je ženu za ženom, baš kao što je menjao lekara za lekarom da mu prepišu razne tablete. U tom haosu nije stigao da se preispita gde greši, kako da preuzme kontrolu nad svojim životom - jednom prilikom je otkrila novinarka Alana Neš, koja je napisala knjigu.

 

 

makonda-tracker