sve je šarmirala

ĆERKA JOJ JE DUGO BILA S POZNATIM GLUMCEM, BRILJIRA U TEATRU: Evo šta sve niste znali o lepoj Katarini iz "Igre sudbine"

0

Igrala je u vrlo popularnoj seriji, a već dugo je članica Narodnog pozorišta u Beogradu

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Daniela Kuzmanović Pavlović ostvarila je zapaženu ulogu u seriji "Igra sudbine", gde tumači lik Katarine Ilić. Iako iza sebe ima brojne role, glumica se retko pojavljuje u medijima i ne govori o privatnom životu, ali je zato njena ćerka Anđela svojevremeno bila u centru pažnje javnosti.


Daniela Kuzmanović Pavlović je rođena 18. decembra 1970. godine u Sisku. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića i članica je Narodnog pozorišta u Beogradu od 1994. godine.

 

 

Dobila je "Javnu Pohvalu za rezultate u radu od izuzetnog i posebnog značaja za uspešnu aktivnost Narodnog pozorišta u Beogradu", za sezonu 2011/2012. (ansambl predstave "Ženski orkestar"). Pored pozorišnih, filmskih i televizijskih ostvarenja, pojavljivala se i u nekoliko reklama.


Pre serije "Igra sudbine", televizijska publika je imala priliku da je gleda i kao direktorku u seriji "Istine i laži", ali i kao profesorku geografije u seriji "Neki novi klinci".

 


Daniela ima ćerku Anđelu, koja je bila u centru medijske pažnje zbog veze sa maminim mladim kolegom, glumcem Bojanom Perićem.

 

Anđela i Bojan zabavljali su se nekoliko godina, a raskinuli su 2018.

 

 

To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam ja to doživeo ― rekao je tada Bojan Perić za "Story".

 

 

makonda-tracker